lördag 29 november 2014

Inte långt kvar

...till det startar. Här är det jag kommer att använda de första dagarna. Någon frågade om det räcker med två färger. Svaret är ja.

8 kommentarer:

 1. Anonym19:00

  Admiral i två färger..stickor 1, 5 (2:an upptagen av julklappsstickning). Grått o ljusrosa. Hoppas det funkar. Stickfastheten 33m. Måste leta fram min oergonomiska virknål från 70-talet..tror att storleken passar. Är de båda sockgarner? Snart är det första decembef. Så spännande. Försöker komma på vad det kan vara:-) Kitty

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir bra med Admiral.

   Radera
 2. Är också beredd på att lucköppningen ska börja, blir så kul:). Blev rundsticka nr 2 för mig, garn Qualitas. Gillar strumpstickor bättre, men hade ingen nr 2.

  SvaraRadera
 3. Hej Eva-Lotta. Är det ytmönster vi skall sticka? Jag har plockat fram ett ganska mörkt lila garn men det slog mig att i ett ljusare syns allt bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer att bli mönster med flera färger, inget ytmönster. Jag har valt vitt för att det ska synas på bilderna vad jag gör. Mörkt lila kommer att gå bra.

   Radera
 4. Åh vad jag älskar att du gör detta! Följde dina tidigare kalendrar även om jag inte stickade, det är så mysigt. I är kanske jag ska försöka sticka lite också!

  SvaraRadera
 5. Nu har jag letat och rotat bland mina restgarner och stickat en provlapp. Det blir några olika sockgarnsrester - bra att kunna göra något av dem. Det här ska bli spännande!

  SvaraRadera
 6. Hittade Anika från Lidl gult och juligt eller?
  Sedan har jag andra färger i samma garn som jag får plocka fram.
  Skulle haft tunnare stickor men får klara mig på 2mm
  och 31 m/ 10 cm

  SvaraRadera