onsdag 9 december 2015

Hur går det?

Det verkar som det går bra för er som är med. Jag ligger bara lite före er allihopa eftersom jag vet hur det fortsätter. I morgon är det dags att börja med hälen. Ta en vilodag eller sticka i kapp. Eller baka några sockpepparkakor. Formar från Maxi.

8 kommentarer:

 1. ja det knalalr på.. håller med mönstret ännu..men som sagt det finns ju kvar på bloggen så jag skall ha sockan klar. Jätte härliga formar....

  SvaraRadera
 2. Anonym11:53

  Det går bra och det är kul! Ligger lite, lite efter men har nu på förmiddagen nästan stickat ikapp. Det fattas några varv på andra skaften men sen så är jag redo för nästa ledtråd. Tack snälla för den här kalenderstickningen.
  Lena i Östersund.
  PS. Har varken Instagram eller vet hur man gör för att lägga in bilder på Ravelry men kan ju titta på andras sockar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går bra att bara sticka. Man behöver inte vara med överallt. Jag har sett några sockor i Online Stickcafé på facebook. PS: Ravelry är en guldgruva med inspiration, mönster mm.

   Radera
 3. Jag hänger tyvärr inte med, för fick reda på de förra veckan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt ligger kvar även efter jul. Dessutom behöver det inte bli klart till jul. Man gör så mycket man vill och hinner.

   Radera
 4. Jag tycker det är så kul!
  Och att du lär oss en massa saker!
  Och måste nu in på Maxi! Älskar pepparkaksformar!
  Ewa på Fårö

  SvaraRadera
 5. Kul att få vara med. Julförberedelserna blir lite lidande men... vad gör det :). Håller på med två sockpar å vill börja med det tredje...

  SvaraRadera
 6. Ja, nu är jag klar med båda.
  Skönt att vara ikapp och kunna sticka på annat en kvart :)

  SvaraRadera