onsdag 24 december 2014

God Jul

God Jul
och
Gott Nytt År


Om du vill ha alla delar på svenska: klicka på etiketter, svenska. Så ses vi kanske nästa år igen. Men då blir det något helt annat.


10 kommentarer:

 1. Anonym06:14

  God Jul och Gott Nytt År! Så fina vantar...mitt roositudmönster är som en julstjärna är det tänkt färgmässigt...lite fantasi krävs dock eller ganska mycket egentligen. :-). Ska lägga ut bild på Sticka om tant klarar av det hi hi...Ser framemot nästa års kalenderstickning:-) Tack! Kram Kitty

  SvaraRadera
 2. Jag är riktigt nöjd med min allra första fingervante och mycket beror på den fina handledning vi haft av dig. Nr två är inte riktigt klar, men till den 18 jan hinner jag. Tack för i år. Önskar dig en fröjdefull jul!

  SvaraRadera
 3. Tack för en rolig och lärorik stickning. Är lite efter pga julklapps tillverkning.
  Ska bli så kul att få använda mina första egen stickade fingervantar.
  Hoppas du fortsätter med denna tradition! Längtar redan till första december 2015!
  God jul och gott nytt. År.
  /Veronica

  SvaraRadera
 4. Tack för en mycket trevlig decembersyssla. Mina första fingervantar blir så fina. När nr 2 är klar tänker jag vara med i tävlingen på Sticka. Fjolårets kalenderresultat sitter och myser i julgranen. God Jul och Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 5. Tack för en rolig och väldigt lärorik stickning. Mitt första par fingervantar är nästan klara (sista delen av mudden kvar på den sista). Skall bli roligt att använda dessa vantar.
  Kort kommer på Ravelry när det finns tillfälle i julfirandet.
  Hoppas verkligen att det blir en adventsstickning nästa år.
  God Jul och Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 6. Mina vantar är klara och finns till beskådande på ravelry! Jättekul och lärorik adventskalender, tack så mycket!

  SvaraRadera
 7. Anonym22:05

  Tusen tack för en rolig kalenderstickning! Är så glad att jag vågade göra ett par fingervantar. Har du någon aning hur många som har genomfört kalenderstickningen/ unika besökare på blogginläggen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är svårt att veta hur många som stickat klart eller är på gång. På Ravelry är det just nu 38, alla är inte klara och någon har rivit upp.

   Radera
 8. Nu är jag klar med fästning och allt! De blev jättefina - tack Eva-Lotta!
  Annica W

  SvaraRadera
 9. Nu är mina vantar färdiga. De blev lite stora men i alla fall jättefina. Tack för en bra beskrivning och en mycket rolig stickning..

  SvaraRadera