måndag 22 december 2014

Mudd, del 3


Hur går det för er? Snart är det klart. Jag har sett lite av det ni gör på facebook, Ravelry och i pm. Lycka till med det lilla som återstår. Allt kommer att finnas kvar så blir du inte klar till jul så finns möjligheten när det passar dig.

Sticka enl diagrammet. Jag har använt samma färger som i muddens första del. Ta av de två mönsterfärgerna när diagrammet är färdigt.

Nästa varv stickas rätt: med mfg 1 och bfg stickas en maska av varje färg, börja med bgf. Därefter stickas ett avigt varv med mfg 1. Sticka dessa två varv en gång till.6 kommentarer:

 1. Känner mig ganska hoppfull ikväll!
  Har gårdagens mönster kvar på en vante och dagens mönster kvar på båda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul att läsa. Det har inte varit några kommentarer här på flera dagar. I morgon (ganska snart) kommer avslutningen.

   Radera
 2. Jag upptäckte ganska snabbt att handsken skulle bli för stor för mina små händer och beslöt att sticka endast en handske, på så vis har jag testat alla momenten och kommer att göra ett nytt par som passar mina händer. Har aldrig stickat fingervantar, aldrig vantar med så tunt garn och aldrig tidigare Roositud men nu vågar jag mig på ett par i rätt storlek. Det har varit jätteroligt och mycket lärorikt. Tusen tack!

  SvaraRadera
 3. Det är svårt att veta storlek på vantar. Jag har provat mig fram under flera år. Lycka till med nästa par.

  SvaraRadera
 4. Anonym23:52

  Tur att mönstret kommer att finnas kvar för du är så pedagogisk så nog ska jag klara av mudden oclså. Kitty

  SvaraRadera
 5. Anonym23:53

  Ska bli spännande med avslutningen. Trevligt mönster och lätt att följa. Tack för påhittet!!
  Hoppas hinna fixa slutet imorgon...Mina blir bra i storlek tycker jag.
  Eva (Halsingeeva )

  SvaraRadera